Splošni pogoji

Namen teh Splošnih pogojev poslovanja je jasno definirati pravice in obveznosti ponudnika in kupca pri uporabi spletne trgovine, naročanju, nakupu in prodaji izdelkov, ki so na voljo v spletni trgovini, ter poslovni odnos med ponudnikom in uporabnikom spletne trgovine.

 

Kot kupec/uporabnik po teh pogojih poslovanja se razume vsaka fizična oseba ali pravna oseba, ki je opravila nakup na spletni strani www.mundaharmonike.si. Navedeni pogoji poslovanja urejajo prodajo izdelkov, ki so na voljo v spletni trgovini. Nakup, opravljen prek spletne trgovine, se šteje za nakup, opravljen skladno s predpisi, veljavnimi v Republiki Sloveniji.

 

Pred zaključkom nakupa oz. oddajo naročila mora kupec s klikom potrditi seznanjenost in strinjanje s temi pogoji poslovanja, sicer naročila ne more oddati. Pogoji poslovanja so na voljo na spletni strani https://www.www.mundaharmonike.si/pogoji-poslovanja/.

 

Podatki ponudnika

Naziv: Harmonike MUNDA, Zlatko Munda s.p., izdelava, poučevanje in servisiranje glasbil
Skrajšani naziv: Zlatko Munda s.p.
Naslov: 
Prerad 43/c, 2257 Polenšak
Telefon na sedežu podjetja:
 (02) 755 50 22
Elektronska pošta:
 info@mundaharmonike.si
Zavezanec za DDV:
 DA
Matična številka:
 1292374000
ID za DDV:
 SI68975015
Šifra dejavnosti: 
G/47.430

 

Kontakti

Če potrebujete splošne informacije ali pomoč o spletni ponudbi, uporabi spletne strani, spletnih naročilih, spletni dostavi, se lahko obrnete na nas, in sicer od ponedeljka do petka, od 8:00 do 17:00 ure na telefonsko št. +(386) 41 703 115 ali nam pišite na E-pošta: info@mundaharmonike.si .

 

Cene

Cene, prikazane na spletnem naslovu www.www.mundaharmonike.si so v evrih in že vsebujejo davek na dodano vrednost. Cene ne vključujejo stroškov dostave oziroma poštnine. Ti so navedeni ob izračunu vrednosti naročila pred elektronsko potrditvijo naročila.

 

Dostava

Spletna trgovina vam ponuja možnost dostave in možnost brezplačnega osebnega prevzema. V spletni trgovini www.mundaharmonike.si strmimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. V primeru, da ste morda naročili izdelek, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.

 

Dostava z DPD Slovenia

Dostavo po pošti izvajamo v sodelovanju s DPD Slovenia. V času praznikov in med vikendi se rok dostave za čas dela prostih dni podaljša.

Za naročila v vrednosti nad 300 € je dostava s DPD Slovenia brezplačna.

 

Osebni prevzem

Izdelek, kupljen v spletni trgovini www.mundaharmonike.si, lahko prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja. Ko je naročen izdelek pripravljen za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte. Po prejetem obvestilu je prevzem mogoč v času odprtja trgovine.

 

Plačila

Spletna trgovina www.mundaharmonike.si omogoča naslednje načine plačevanja:

S plačilom na račun (e-bančništvo ali UPN nalog). Po končanem postopku nakupa boste na elektronski naslov prejeli podrobna navodila za plačilo. Plačilo nadalje izvedete prek e-bančništva ali fizično na okencu banke/pošte. Šteje se, da je naročilo potrjeno in pričnejo teči roki za izpolnitev v trenutku, ko je plačilo izvedeno.

 

 

S plačilno kartico

Med plačilnimi karticami iz seznama izberite ustrezno. Izbirate lahko med naslednjimi: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro in Diners. Omogočamo tudi obročno plačilo s kartico Diners Club. Za uporabo plačilnih kartic preverite pri svoji banki, če je kartici, s katero želite plačati, omogočena funkcija za spletno plačevanje.

 

Leanpay

Za obročni nakup, ki ga sklenete kar preko spleta.

 

Preklic naročila

Prejeta naročila preko spletna trgovine www.mundaharmonike.si lahko kupec brez dodatnih stroškov prekliče do prejema elektronskega sporočila o tem, da je bilo naročilo že odpremljeno s spletne trgovine www.mundaharmonike.si. Obvestilo o preklicu naročila je možno izključno preko elektronske pošte na info@mundaharmonike.si.

V elektronskem sporočilu navedite naslednje podatke:

  1. V naslovu sporočila: Preklic naročila
  2. V vsebini sporočila: a) ime in priimek kupca b) naslov kupca c) številka naročila

 

Garancija

Garancija je vsaka obveznost, ki jo proizvajalec prevzame do kupca poleg zakonskih obveznosti prodajalca iz naslova obveznega jamstva za skladnost blaga in s katero se zaveže, da bo kupcu brezplačno popravil ali zamenjal izdelek, kadar blago ne izpolnjuje specifikacij ali nima lastnosti, navedenih v garancijskem listu.

Proizvajalec jamči za kakovost izdelka oziroma brezhibno delovanje v garancijskem roku, če ga boste uporabljali v skladu z njegovim namenom in priloženimi navodili.

Garancijski rok začne teči z dnem dobave izdelka kupcu. 

 

Zbiranje in varovanje osebnih podatkov

Obveščamo vas, da zbiramo (obdelujemo) vaše osebne podatke, ki smo jih pridobili:

  • ob registraciji za spletno nakupovanje (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefonska številka),
  • ob spletnem nakupu (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, naslov za dostavo, telefonska številka, podatki o času in predmetu nakupa),
  • ob morebitnih pritožbah, reklamacijah, uveljavljanju garancije in drugih zahtevkih (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefonska številka, podatki o času in vsebini ter o načinu reševanja teh zahtevkov, podatki o času in predmetu nakupa),

 

Ukinitev uporabniškega računa

Če želite v spletni trgovini www.mundaharmonike.si ukiniti vaš uporabniški račun, nam to sporočite na naslov info@mundaharmonike.si. V sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:

  1. V naslovu sporočila: Ukinitev uporabniškega računa.
  2. V vsebini naročila: a) ime in priimek uporabnika, b) naslov uporabnika, c) elektronska pošta, s pomočjo katere je bil odprt uporabniški račun.
  3. Zahtevek za ukinitev uporabniškega računa mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun tudi odprt. O ukinitvi vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

 

Pomoč in dodatna vprašanja

Če imate glede naše ponudbe ali uporabe spletne trgovine www.mundaharmonike.si dodatna vprašanja ali pa potrebujete več informacij, je pomoč pri roki. Obrnite se na nas od ponedeljka do petka, od 8:00 do 17:00 ure na telefonsko št. +(386) 41 703 115 ali nam pišite na E-pošta: info@mundaharmonike.si.

 


 

 

Prerad, 5.6.2023