Javni razpis

Harmonike MundaJavni razpis

Operacija »Individualni nastop na mednarodnem sejmu MUSIC AUSTRIA, v kraju Ried im Innkreis od 13.05.2022 do 15.05.2022« je sofinancirana preko javnega razpisa ZA SOFINANCIRANJE INDIVIDUALNIH NASTOPOV PODJETIJ NA MEDNARODNIH SEJMIH V TUJINI V LETIH 2019-2022«.

Cilj javnega razpisa je podpreti individualne sejemske nastope podjetij v tujini. S podporo dejavnosti na mednarodnih sejmih se bo povečala rast čistih prihodkov MSP od prodaje na tujem trgu in s tem prispevalo k doseganju specifičnega cilja Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike »Povečanje mednarodne konkurenčnosti MSP« v okviru prednostne naložbe »Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo«.

V podjetju smo nastopili na vodilnem sejmu za glasbeno industrijo v nemško govoreči regiji. Razstavljavci iz cele Evrope uporabljajo sejem kot platformo za predstavitev izdelkov glasbene industrije od glasbenih inštrumentov in opreme, torb, etuijev za shranjevanje inštrumentov, glasbene literature in not. Sejem se odvija vsako drugo leto. Privabi več kot 150 razstavljavcev, obenem pa pripravijo še celo vrsto delavnic, seminarjev, tekmovanj in glasbenih nastopov.  

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.